Comencen les reparacions del col·lector d’aigües residuals de l’avinguda del Canal

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

A partir del dilluns, l’Àrea Metropolitana de Barcelona durà a terme les feines de reparació del col·lector que està instal·lat al subsòl de l’avinguda del Canal. Aquest tub és l’encarregat de recollir les aigües residuals del clavegueram i transportar-les a la depuradora. L’actuació consistirà en l’excavació, la retirada de la coberta del caixó, la reparació dels elements interiors de formigó deteriorats, la realització de les connexions hidràuliques i la col·locació d’una nova coberta.

Les obres comportaran el tall al trànsit de l’avinguda del Canal, entre avinguda Verge de Montserrat, el carrer de Narcís Monturiol i de Barcelona. L’avinguda Verge de Montserrat, de fet, també quedarà afectada totalment en la seva cruïlla amb l’avinguda del Canal. El tram de l'avinguda del Canal, a partir de la travessera del Canal i també un tram del carrer de Barcelona seran de doble sentit de circulació per facilitar l'accés dels vehicles sempre que sigui possible. A més a més, durant el període d’actuacions, les línies d’autobús 21 i PR4 tindran un itinerari alternatiu pel carrer de Coronel Sanfeliu, de Lleida i de Remolar.

La reparació del col·lector coincidirà, en unes setmanes, amb les obres de pacificació realitzarà l’Ajuntament  a la mateixa avinguda del Canal i que tenen com a objectiu fer dels carrers un espais més amables per aquelles persones que es mouen a peu, en cadira de rodes o en bicicleta. Al final de les dues intervencions, aquesta avinguda quedarà pacificada per tal que esdevingui un nou eix verd ciutadà on la prioritat sigui per als i les ciutadanes, i que connecti la ciutat de nord a sud.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat