Comença la construcció d’una nova graderia al Sagnier

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Demà s’inicien les obres al camp de futbol del Sagnier que consisteixen en ampliar la graderia est per ampliar la seva capacitat. Les feines s’allargaran durant sis mesos i preveuen, també, la construcció de nous lavabos i un magatzem, sota la graderia. Tot plegat sense afectar a l’activitat ordinària del camp de futbol o el complex esportiu.

Renovació del camp de gespa artificial del Julio Méndez

A partir del 19 de juliol començaran les feines de renovació de la gespa del camp de futbol del CEM Julio Méndez, que s’allargaran fins el mes d’agost. Durant el mes de juliol, l’equipament romandrà obert als i les usuàries perquè es pugui realitzar el campus d’estiu, però no es podrà accedir al camp del futbol. Des de l’1 d’agost i fins el 15 del mateix mes, l’equipament estarà totalment tancat. Es reobrirà a partir de 16 d’agost, i fins el 21 d’agost, on l’horari serà de les 17 h i fins les 23:30h. Tot i així no es podrà accedir al camp de futbol fins que finalitzin completament les obres.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat