Comença la renovació d’arbrat de la ciutat per la tardor i hivern

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L’Ajuntament posa en marxa les tasques de manteniment de l’arbrat de la ciutat. Aquestes feines consisteixen en revisar l’estat dels arbres, retirar els que es trobin en mal estat i plantar-ne de nous.

Aquesta campanya, a més, s’engega amb uns treballs a l’Eixample Sud: els arbres afectats per la urbanització de la zona han estat revisats un per un i els que estiguin en bones condicions seran trasplantats al costat del pont de Nelson Mandela. Es tracta de pollancres i freixes, amb una esperança de vida d’uns 60 i 80 anys, i que actualment ja en tenen 50.

Les feines s’han dut a terme amb l’objectiu primordial de preservar el màxim d’arbres possibles però retirant completament els que no tinguin perspectiva de supervivència i puguin comportar un risc a la via pública. Arran d’aquestes feines, es passarà dels 38 arbres que n’hi ha actualment a un total de 72. Només a l’Eixample Sud de la ciutat, hi haurà prop de mil arbres, la majoria dels quals seran joves i de diverses espècies, millorant i afavorint la biodiversitat de la zona.

Amb aquesta actuació comença la temporada de cura i renovació d’arbrat i es renovaran entre 150 i 200 arbres a tota la ciutat. Segons l’inventari, el Prat té més de 20.000 arbres, gairebé 15.000 al nucli urbà.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat