Comença l’aportació de sorra a la platja

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Aquesta setmana comença l’aportació de sorra, unes setmanes abans del que estava previst i en unes dates totalment excepcionals. El Port de Barcelona, responsable d’aquesta aportació, s’ha endarrerit aquest any per qüestions administratives en la contractació. Ara, l’Ajuntament ha aconseguit que aquesta aportació de sorra es produeixi abans del que estava previst i 100.000 m3 de sorra, 20.000 m3 més dels que estaven planificats. Amb tot, el consistori encara reclama una solució estructural per a la constant pèrdua del litoral.

Per dur a terme aquestes feines, durant el dia d'avui i demà, es tancaran els accessos al litoral, des del 19 i fins el 23. A partir de dijous a la tarda, es faran tancaments puntuals i perimetrals amb cartells informatius per continuar les feines i s'alliberarà el màxim de sorra possible a l'ús de tothom. 

Els agents per a la convivència, a la platja

Tal com ja s’ha fet durant les darreres temporades de bany, l’equip d’agents per a la convivència també treballaran a l’espai de la platja. La seva missió serà informar sobre el funcionament de la platja així com els consells de prevenció i seguretat davant onades de calor o mal estat de la mar. Els podreu reconèixer perquè duen una samarreta identificativa.

 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat