Caixes niu a espais escolars i parcs de la ciutat

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Diferents grups d’escolars de la ciutat han començat a treballar en la construcció de caixes niu i menjadores per a ocells. Es tracta de petits habitacles que es penjaran als patis de les escoles i diversos parcs (Fondo d’en Peixo, Parc de la solidaritat, Parc del riu i Parc Nou) amb la finalitat de poder observar la nidificació d‘ocells. També s’instal·len menjadores per afavorir la presencia d’ocells en espais urbans.

El projecte es realitza des del curs 2016/2017 i s’han identificat més 13 espècies diferents en més de 30 caixes, gairebé la meitat de totes les que s’instal·len arreu de la ciutat. El projecte compta amb la col·laboració de l’AMB, a través d’un educador especialitzat i els material necessaris de l’activitat. A més a més, el professorat rep assessorament per tal de realitzar el seguiment i identificació de les espècies. Les escoles que ho duran aquest curs són: Can Rigol, Nostra Senyora del Mar, Josep Tarradellas, Charles Darwin i l’Institut Escola del Prat i el Baldiri Guilera i l’entitat TesiPrat.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat