Bancs provisionals a les parades de bus de Verge de Montserrat

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L'Ajuntament del Prat ha posat bancs provisionals al davant de set parades d'autobús (sis a l'av. de la Verge de Montserrat i una a l'av. del Remolar) en espera que l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) hi instal·li les marquesines definitives, que estan en procés de licitació. 

Els bancs s'han col·locat en aquestes parades perquè l'ample de la vorera ho permet i perquè són parades utilitzades per moltes persones que hi esperen l'autobús.

La instal·lació és temporal, a l'espera que l'AMB, que és l'administració encarregada de la instal·lació i el manteniment de marquesines i panells d’informació a les parades d’autobús de diversos municipis metropolitans, entre els quals el Prat, les col·loqui.

Les marquesines per a aquestes parades en procés de licitació tindran seients i pantalles d'informació dinàmica i plànols i tires amb informació estàtica. Està previst que aquestes noves marquesines es puguin instal·lar a principis de l'any 2020.

Parades amb o sense marquesina

L'AMB i l'Ajuntament determinen conjuntament quines parades han de tenir marquesina i quines no la necessiten. El principal criteri per a decidir-ho és el volum de passatgers que pugen o baixen de l'autobús a cada parada. Normalment, les parades de baixada, és a dir, on l’autobús hi deixa més persones que no pas hi pugen, són les que no tenen marquesina. En canvi, les parades on la majoria de persones pugen a l'autobús i, per tant, hi passen temps d'espera, acostumen a tenir marquesina. 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat