Aparcaments de motos al costat dels passos de vianants per més seguretat

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L'Ajuntament del Prat està situant places d'aparcament per a motocicletes al costat de passos de vianants, a fi de millorar la visibilitat tant de les persones que van a peu com dels vehicles que circulen per la calçada.

Aquesta mesura, inclosa al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible del Prat, s'aplica de manera prioritària als entorns d'escoles i instituts, però s'anirà estenent progressivament per tota la ciutat en els passos de vianants que presentin més problemes de visibilitat. Aquest és el cas, per exemple, quan l'aparcament dels vehicles no es en línia, sinó en bateria o semibateria, ja que la seva posició fa encara més difícil veure si s'acosta o no un cotxe per la calçada.  

La ubicació d'aparcaments de motos al costat dels passos de vianants és una de les mesures del projecte municipal Camí Escolar, que vol millorar la seguretat i l'acompanyament dels infants en els seus trajectes entre casa i l'escola.

Quan un vehicle, especialment si és gran, estaciona al costat d'un pas de vianants impedeix una bona visibilitat, tant per a les persones que van a peu com per als vehicles que circulen pel carrer. Això és especialment problemàtic en el cas d'infants -a causa de la seva petita alçada- i de persones que no s'hi veuen gaire bé. 

La mesura també serveix per treure motos aparcades a les voreres, on hi tenen prohibit estacionar.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat