Ajuts al lloguer per a majors de 64 anys

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Ja es poden sol·licitar els ajuts per a persones de 65 o més anys que atorga la Generalitat de Catalunya per al pagament del lloguer. Van adreçats a persones que tinguin ingressos baixos o moderats, a qui el cost de l'habitatge pot situar en risc d'exclusió social. 

Les persones que es poden acollir a aquesta convocatòria han de tenir 65 anys o més, ser titulars d'un contracte de lloguer de l'habitatge que constitueixi el seu domicili habitual i permanent a Catalunya i que els seus ingressos no superin el 2,83 IRSC (indicador de renda de suficiència).

Com a novetat, aquest any s’ha estimat com a import màxim de lloguer 800 euros, actualitzant aquest requisit, que a la convocatòria anterior en trobava en un màxim de 750 euros.

La data límit de presentació de les sol·licituds serà fins el 30 d’abril, telemàticament al portal de tràmits de la Generalitat de Catalunya o presencialment, amb cita prèvia, a les oficines de l'empresa municipal d'habitatge, Prat Espais.

Per a més informació, podeu adreçar-vos a Prat Espais al telèfon 93 370 50 54 o bé al mail habitatge@pratespais.com.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat