Agents per la convivència, també a la platja

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Aquest estiu s’han incorporat sis persones a l’equip d’agents per a la convivència i treballen a l’espai de la platja de la ciutat. L’objectiu és facilitar informació sobre les novetats s’han hagut d’implementar al litoral marítim, a causa de les sentències del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que ha obligat a reconfigurar l'aparcament, i també per fer seguiment de les mesures sanitàries per fer front a la COVID19.

Aquest equip, que treballa en diferents torns a la platja de dilluns a diumenge,  s’uneix a l’equip estable de dues persones que treballen durant tot l’any en el context de la resta de la ciutat. Les agents per la convivència formen part del programa de Convivència i Civisme de la ciutat, ubicat a les Cases d’en Puig.

Recordeu que si arribeu a la platja en cotxe, especialment durant el cap de setmana, és recomanable que consulteu la plana web de l’Ajuntament per comprovar l’estat de la carretera, si està oberta o tancada, així com l’estat de la mar. Un cop heu arribat, és aconsellable aparcar el cotxe a la bossa d’aparcament a l’entrada del litoral, i al costa del Centre Municipal de Vela, la més propera a la sorra, si en teniu distintiu de resident, o les altres si no és així. La bossa d’aparcament al costat del Centre de Recuperació d’Animals Marins, el CRAM, és exclusiva per a persones residents. Un cop estacionat, es pot agafar el bus llançadora gratuït, que us portarà al lloc que desitgeu. Durant els propers dies, a més, encara és vigent el toc de queda i, per tant, tampoc serà possible gaudir de la platja entre la 1 i les 6 de la matinada.

La Qualitat de l’aigua, excel·lent

La darrera anàlisi de la qualitat de l’aigua que realitza l’Agència Catalana de l’Aigua ha qualificat l’aigua del nostre litoral com a excel·lent, la mateixa puntuació que ha rebut des de que s’ha estrenat la temporada de bany. La temperatura de l’aigua es manté en els 24,9ºC.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat