Afectacions de trànsit per Festa Major

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

La Festa Major està a punt de començar amb activitats, concerts i actes per tota la ciutat. Alguns d’ells poden afectar directament al trànsit de cotxes i autobusos pel nucli de la ciutat. Els dos grans esdeveniments que alteraran la normalitat seran el Gran Premi Ciutat del Prat i la Cursa Popular. La primera, organitzada per l’Agrupació Ciclista El Prat el dissabte 25 de setembre, és una prova ciclista que puntua pel campionat de Barcelona de ciclisme federat i comporta el tall entre les 9 del matí i la 1 del migdia a la Ronda del Sud, la B-203 (a l’alçada del Parc Nou) i el camí de Cal Monés. Per poder accedir a la platja i a la terminal corporativa caldrà fer-ho a partir del carrer de la carretera de la Platja.

D’altra banda, el proper diumenge 26 de setembre tindrà lloc la 40a Cursa Popular del Prat amb dues curses atlètiques: una infantil i una altra per adults.  Des de les 9 del matí, els recorreguts començaran a l’Avinguda d’Apel·les Mestres i passaran pels següents carrers de Remolar, Vall d’Aran, Ventura i Tort, Dr. Soler i Torrens, Pl. de la Vila, Major, Pl. Espanya, Anselm Clavé, Moreres, Verge Montserrat, Marina, Empordà, Verge de Montserrat, Avinguda Pare Andreu de Palma, Carrer Miquel Martí i Pol, del Distribuïdor, carretera de la Platja, tornant a Remolar, Verge de Montserrat, Frederica Montseny i pistes Moisès Llopart.

Tant en les convocatòries esportives com en les culturals, hi haurà una reserva d’estacionament per vehicles d’emergències, logística i per a persones amb mobilitat reduïda.

 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat