A partir de demà, canviarà la nostra factura elèctrica

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

La factura de la llum serà diferent a partir de l’1 de juny. Passarem a tenir tres períodes de facturació de l’energia, quan abans en tenien entre un i dos) i dues potències contractades, fins ara només en teníem una. Aquests canvis fan que, durant les 24 hores del dia n’hi haurà hores a que pagarem la l’energia a un preu diferent que a unes altres.

Les hores més cares són, de dilluns a divendres, de 10h a 14 h i des de les 18h fins les 22h. Les franges horàries amb un preu mitjà són de 8h a 10h, entre les 14h i les 18 i de 10 a 24h. Per últim, les hores més barates seran des de les 24h i fins les 8 h del matí i els caps de setmana.

Què fer per no tenir una factura de la llum més cara

Per evitar un ensurt amb la nova factura energètica, caldrà limitar tant com puguis els consum a les hores més cares i utilitzar els electrodomèstics que consumeixin més en les franges amb preu mitjà o baix, especialment aquella que escalfin com ara rentavaixelles, rentadores o assecadores. Si disposen del dispositiu de final diferit, programar-los perquè funcionin durant la nit.

Per consultar qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb La Casa d’Energia a casaenergia@elprat.cat o a través de les xarxes socials. També podeu consultar com estalviar diners a la factura de la llum amb l'eina virtual que posa a disposició l'Ajuntament a la ciutadania i els comerços de la ciutat. 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat