Tots els semàfors del municipi incorporaran avisos acústics per a invidents

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L'Ajuntament del Prat ha aprovat la instal·lació d'un sistema d'avís acústic per a invidents a tots els semàfors del terme municipal que encara no en disposaven. Aquest sistema ja funcionava a la majoria de semàfors del nucli urbà, i en les properes setmanes s'estendrà a tota la resta, la majoria situats als polígons industrials Pratenc i Mas Blau, i a l'Eixample Sud. 

A través del so, la persona invident pot saber quan el semàfor està verd. El sistema, homologat per l'ONCE, s'integra a l'òptica de leds del semàfor i s'activa amb un comandament a distància o amb un telèfon mòbil que manipula la persona invident. Així s'aconsegueix que els avisos acústics només funcionin quan algú ho requereix expressament.

Nous semàfors a la Carretera de la Marina

D'altra banda, l'Ajuntament ha decidit instal·lar semàfors a la cruïlla dels carrers de la Carretera de la Marina i Lleida. L'objectiu és millorar la seguretat i la fluïdesa del trànsit de vehicles i persones. Arran de les obres a l'av. de la Verge de Montserrat, la citada cruïlla ha experimentat un increment del trànsit, tant de vehicles privats com d'autobusos. Els nous semàfors començaran a funcionar la setmana vinent. 
 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat