Reforç dels autobusos als cementiris per Tots Sants

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Amb motiu del dia de Tots Sants, 1 de novembre, l'Ajuntament del Prat del reforça el servei d'autobusos per facilitar l'arribada als dos cementiris del Prat. L'autobús PR2, que normalment només circula en dies laborables, funcionarà de manera excepcional els festius 29 d'octubre (dimenge) i l'1 de novembre (Tots Sants). D'aquesta manera, el PR2 i el PR3, combinats, oferiran una freqüència de pas de 30 minuts, ja que cadascun d'ells passa cada hora.

A més, aquests dies el PR2 arribarà sempre al Cementiri del Sud, quan normalment només ho fa a demanda. Tant el PR2 com el PR3 passen a prop del Cementiri de l'Est (Cementiri Vell),doncs tenen una parada a la plaça de Roigé i Badia. 

Horaris dels cementiris

Els dos cementiris del Prat preveuen una afluència de més de 10.000 persones durant aquests dies. Des del 25 d'octubre i fins al 2 de novembre, dia de Difunts, els seus horaris seran de 9 a 18 h, ininterrompudament.

Oficis religiosos

L'1 de novembre a les 17 h es farà el rés del rosari al Cementiri Vell. El dia de Difuns, 2 de novembre, es farà una missa en record als difunts a les 10 h al Cementiri Vell i a les 16 h al Cementiri del Sud. 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat