Presentat el pla immobiliari al voltant de l'aeroport

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El Ministre de Foment, Iñigo de la Serna, ha presentat el pla mestre immobiliari de l'aeroport del Prat, que preveu crear zones d'ús comercial i industrial als terrenys annexes a les instal·lacions aeroporturàries per la banda muntanya. Aquests terrenys són de titularitat de l'empresa pública Aena i no han tingut cap ús en els darrers anys.

El nou pla preveu la creació de zones destinades a la logística, la investigació i fabricació, així com zones hoteleres i de negocis. El projecte es desenvoluparà en tres fases i haurà d'estar acabat en un termini màxim de 20 anys des de la seva posada en marxa. La data d'inici de les obres podria ser el proper any 2019 

Usos comercials i industrials

Aquest nou projecte, que necessitarà d'una forta inversió privada, ocuparà una superfície de 328 ha a usos comercials i industrials en els que destaquen la creació d'una zona específicament destinada a empreses de comerç electrònic, un parc logístic, una zona d'oficines integrada en l'entorn agrari del delta, una ciutat aeroportuària, que pretén donar servei a les terminals de l'aeroport amb zones comercials, hotels i espais d'esbarjo, i una àrea de desenvolupament industrial, investigació i fabricació aeronàutica. 

Espais verds 

A tots aquests espais s'hi sumaran 215 hectàrees que es destinaran a crear espais verds que protegeixin l'entorn natural i la biodiversitat del delta del Llobregat. 

Segons la tinenta d'alcalde d'Urbanisme i Medi Ambient de l'Ajuntament del Prat, Alba Bou, es tracta d'un projecte esperat i espera que aquestes propostes compleixin amb les necessitats laborals de la ciutat.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat