Prat Espais ofereix un servei d'assessorament gratuït sobre les clàusules abusives d'hipoteques

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L'empresa municipal d'habitatge i aparcament, Prat Espais, ofereix un servei d'assessorament personalitzat i gratuït en les reclamacions per clàusules abusives en els prèstecs hipotecaris. Aquest servei té un horari de 10 a 13 h durant el mes de juliol, mentre que durant el mes d'agost estarà tancat.

L'objectiu d'aquest servei és donar un primer consell orientador, gratuït i no directiu, relatiu als aspectes jurídics que puguin derivar-se de l'existència de clàusules abusives en els contractes de préstecs hipotecaris. També s’informa dels tràmits previs de solució negociada per tal d'evitar el conflicte processal o analitzar la viabilitat de la pretensió. 

Conveni amb la Diputació i el Col·legi d'Advocacia

Aquest servei es presta mitjançant un conveni de col·laboració entre la Diputació de Barcelona, el Col·legi d’Advocacia de Barcelona i l’Ajuntament del Prat de Llobregat.

La forma d’accedir-hi és trucant per telèfon a Prat Espais (93 370 50 54) o adreçant-se a les oficines de l’avinguda de l'Onze de Setembre, 82-84. 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat