Passat festes es canviarà la tanca opaca de l'avinguda per una de filferro, que permetrà veure-hi a través

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

A partir del 7 de gener començarà la darrera fase de les obres del tram central de l'avinguda de la Verge de Montserrat. L'actuació més visible serà la substitució progressiva de l'actual tanca perimetral metàl·lica, que és opaca, per una altra de filferro, que permerà veure-hi a través. 

La vorera serà de 3,5 metres enlloc dels 5 actuals, ja que la nova tanca s'acostarà aproximadament 1,5 metres als edificis. Tot i així, serà més ampla que les voreres de l'avinguda abans de l'inici de les obres. 

Els vehicles que aparquen al tram afectat per les obres seguiran accedint als pàrquings particulars a través de les voreres i se'ls deixarà prou espai de maniobra perquè puguin entrar i sortir dels guals. 

L'espai de les futures calçades de l'avinguda es pavimentarà amb formigó, de manera que hi podran circular els vehicles d'emergència, com els bombers, en cas necessari. 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat