Les obres de l'avinguda van a bon ritme i ja es centren en la construcció dels pàrquings

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El bon ritme amb què es desenvolupen les obres de reforma del tram central de l'avinguda de la Verge de Montserrat ha permès que les noves voreres ja estiguin acabades i que tots els subministraments municipals i de companyies ja estiguin completament renovats: canalitzacions d'aigua, gas i baixa i mitja tensió, clavegueram i infraestrucura de telecomuniciaciones.

Respecte de l'enllumenat, de moment i fins que no s'iniciïn les obres del passeig central i els aparcaments, es mantindrà l'aeri provisional.

Fase següent

Ja s'han iniciat les obres preliminars de construcció dels aparcaments subterranis, si bé la intensitat màxima de l'obra començarà a notar-se a finals d'any. Es preveu que l'obra dels aparcaments finalitzi a la primavera de 2019.

En aquesta segona fase de les obres el tall de trànsit ja serà permanent fins al final dels treballs, per bé que es mantindrà l'accés dels vehicles particulars als seus pàrquings, com fins ara. Els contenidors de recollida selectiva també mantindran la seva ubicació i les zones de càrrega i descàrrega s'aproximaran a l'avinguda.

Agraïment

L'Ajuntament vol agrair la bona predisposició mostrada per comerciants i veïns i veïnes per adaptar la seva rutina a les obres i als canvis en els passos de vianants, talls de trànsit i reubicació de contenidors i zones de càrrega i descàrrega.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat