El Prat explica en una trobada a Suècia el seu cas sobre accessibilitat al transport ferroviari

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Els dies 11, 12 i 13 de desembre es va celebrar a Kungälv (regió metropolitana de Göteborg, Suècia) el quart taller del projecte SMART-MR de la Unió Europea, amb més d'una setantena de participants. Durant aquesta trobada es van fer diversos tallers per mostrar propostes de desenvolupament orientades a l'accessibilitat ferroviària.

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) hi va presentar els avenços del Pla Director Urbanístic (PDU) pel que fa a l'accessibilitat als transports ferroviaris, un element cabdal per planificar els futurs desenvolupaments urbanístics. La planificació del Prat Nord i de la Sagrera, al voltant de potents nodes ferroviaris, s'hi van exposar com a bones pràctiques. En canvi, el desenvolupament 22@ del barri del Poblenou de Barcelona, que és un bon exemple de transformació industrial, es va destacar per la seva insuficient accessibilitat ferroviària als nous desenvolupaments i serveis: oficines, universitats, habitatge, etc.

Intercanvi d'experiències

El propòsit del quart taller SMART-MR va ser intercanviar coneixement sobre el desenvolupament de comunitats amb una gran dispersió urbana i el transport públic a fi de redactar recomanacions per millorar els futurs projectes en termes de compacitat i accessibilitat territorial. 
 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat