Diumenge al matí, restriccions de trànsit per una prova ciclista

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Aquest diumenge 26 de març, de 08.30 a 13.30 h, se celebra al Prat el XXVIII Campionat del Baix Llobregat de Ciclisme. Aquesta prova obligarà a tallar al trànsit els següents carrers: carretera de la Platja des de la carretera de l'Aviació fins a la rotonda amb el Cementiri del Sud; carretera de l’Aviació entre la ronda del Sud i la carretera de la Platja; camí de Cal Monés, entre la rotonda de l'hangar d'Iberia fins a la carretera vella de l’aeroport; carretera vella de l’aeroport entre la ronda del Sud i el camí de Cal Monés; i ronda del Sud entre la carretera vella de l'aeroport i la carretera de l'Aviació. 

Per tant, aquestes restriccions afectaran als accessos motoritzats a la platja, a la zona rural i als espais naturals. Només s'hi podrà accedir des de l'avinguda de l'Onze de setembre per la carretera de la Bunyola, i des de l’avinguda Pepa Colomer, a la terminal corporativa de l’aeroport.  

Afectació als autobusos

El servei d'autobusos al tanatori (línia PR3)haurà de fer el seu recorregut des de l'avinguda de l'Onze de setembre per la carretera de la Bunyola, tant d'anada com de tornada. 

La resta de línies afectades pel tall de trànsit a la rotonda del carrer del Riu Llobregat amb la ronda del Sud, hauran de fer el seu recorregut des de l’avinguda de l'Onze de setembre, avinguda del Remolar i carrer del Riu Llobregat, en recorregut d'anada. La sortida l'hauran fer per Riu Llobregat amb Riu Xúquer i Onze de Setembre, durant el temps que es faci la prova ciclista. 

Trobareu més informació a través dels següents plànols explicatius:


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat