Dilluns van començar les obres al tram de l'avinguda entre Jaume Casanovas i av. del Canal

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Dilluns 16 de juliol es van iniciar les obres d’urbanització del tram de l'avinguda de la Verge de Montserrat comprès entre l'avinguda del Canal i el carrer de Jaume Casanovas. En aquest tram no es construeix cap aparcament subterrani. La durada prevista d'aquestes obres és de 4 mesos. 

Fins després de la Festa Major, quan començarà la intervenció a la vorera nord (costat muntanya),no es produiran afectacions ni sobre el pas de vianants ni de vehicles en aquest tram. En canvi, sí que es veuran afectades la parada de taxis i la zona de càrrega i descàrrega, que es traslladaran a una zona propera. 

Resta de l'avinguda

La urbanització de la superfície de la resta de l'avinguda de la Verge de Montserrat, fins a la Carretera de la Marina, començarà d'aquí a 4 mesos, quan acabin les obres al tram descrit anteriorment. La urbanització de l'avinguda sobre els aparcaments subterranis tindrà una durada de 6 mesos. 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat