Dilluns s'obrirà el nou accés a l'autovia C-31 des del polígon Mas Mateu

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Dilluns vinent s'obrirà al trànsit un nou accés a l'autovia de Castellefels (C-31) en direcció a Barcelona des del polígon Industrial Mas Mateu, on hi ha empreses com la cervesera Damm. Aquesta obra, realitzada per l'Ajuntament del Prat amb una inversió de més de 437.000 euros, ha tingut una durada de 7 mesos.

El nou carril d'incorporació a la C-31 neix a la cruïlla de la ronda de Ponent amb el carrer de l'Om. Aquesta cruïlla s'ha urbantizat de nou i s'hi ha instal·lat il·luminació i semàfors amb detecció de retencions. Per permetre el creuament de camions ha estat necessari eliminar la banda sud d'aparcament del carrer de l'Om.

L'objectiu de fer aquest nou accés a l'autovia és descarregar de vehicles, especialment camions, la rotonda de l'avinguda del Remolar amb el c. de la Vall d'Aran, una de les principals sortides i entrades a la ciutat. El nou accés també alliberarà de trànsit la cruïlla de la ronda de Ponent amb l'av. de l'Onze de Setembre.
 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat