Augmenta un 13% el cartró comercial que es recull amb el servei municipal de porta a porta

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L’Ajuntament disposa d’un servei de recollida porta a porta del cartró comercial que es genera als principals eixos de comerç de la ciutat. En aquests carrers es concentra el 40% de l’activitat comercial de la ciutat i es genera gran quantitat de cartró. Gràcies a aquest servei i amb la col·laboració de totes les persones comerciants, s’evita que se saturin els contenidors de recollida de paper i cartró domiciliari.  

L’any 2017 la fracció de cartró comercial va augmentar un 13% respecte de l’any anterior i va consolidar l’augment dels darrers anys. Cal destacar que el residu comercial és un indicador del comportament de l’economia i, si bé, amb la crisi es va reduir molt significativament la generació del cartró comercial, ara comença a situar-nos en les dades d’abans de la crisi econòmica. 

Col·laboració ciutadana

En la recollida de residus és molt important la col·laboració de tothom i, en el cas de la recollida de cartró comercial, és primordial que es deixi el cartró ben plegat, a la façana de la botiga, entre les 13.30 i les 14 h. Els cartrons abandonats a la via pública o al costat dels contenidors ocasionen molèsties de convivència i suposen una despesa econòmica afegida per a l’Ajuntament, que destina un equip de repàs de desbordaments en horari de matí, tarda i nit.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat