Acabada la vorera nord de l'avinguda de la Verge de Montserrat

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

La vorera del costat muntanya (nord) de l'avinguda de la Verge de Montserrat, entre la plaça de Pau Casals i la Carretera de la Marina, ja està finalitzada i oberta als vianants. D’aquesta manera finalitza una part important de la primera fase de les obres de reforma de l’avinguda, que actualment continuen per finalitzar les voreres del costat mar (sud).

Al setembre les voreres ja estaran finalitzades i obertes als vianants i les obres se centraran al mig de l’avinguda, on es construiran dos aparcaments subterranis. Aquests treballs obligaran a tallar l’avinguda al trànsit de vehicles.

Trasllat de la Moreneta

Durant la setmana del 21 d’agost està previst que es traslladi la imatge de la Mare de Déu de Montserrat, la Moreneta, de la seva ubicació actual, al mig de l’avinguda. Mentre durin les obres estarà situada a la pl. de Pau Casals, a prop de l’avinguda.

La mateixa setmana està previst retirar l’escultura situada a la rotonda entre l’avinguda i el carrer del Coronel Sanfeliu. Aquesta escultura es guardarà en un magatzem mentre durin les obres.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat