10 equipaments municipals competiran per reduir energia

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El Prat participa en una prova pilot europea juntament amb les ciutats de Porto (Portugal) i Lippe (Alemanya),per millorar l'eficiència energètica en edificis de les tres ciutats, a través d'aplicacions mòbils en forma de joc. En el cas del Prat, aquesta prova pilot es farà en edificis municipals.

Les plantilles de deu equipaments de la ciutat (oficines, centres esportius, culturals i educatius) competiran entre elles per veure qui aconsegueix estalviar més energia. Cada equipament coneixerà de forma continuada el seu consum energètic, aprendrà del seu comportament i podrà reorientar-lo de forma dinàmica.

L'objectiu d'aquest projecte, anomenat Feedback, és estimular a les persones participants, en aquest cas a la plantilla municipal dels 10 equipaments participants, a incrementar l'estalvi energètic de l'edifici on treballen sense per això disminuir el seu confort.

Més endavant, la ciutadania podrà comprovar els resultats d'aquest projecte i, fins i tot, fer servir les aplicacions per adoptar-les al seu domicili o lloc de feina.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat